The one. The only. Tak začíná tweet Xboxu. Proč?

Zaměstnanci Microsoftu stráví na internetu asi tak stejnou dobu jako my a znají stejné memy i vtip. Dokonce i ty, které říkají, že Xbox Series X vypadá jako lednička. Teď ale povýšili umění memů na vyšší úroveň – postavili funkční ledničku, která vypadá jako Xbox Series X. A pokud budete mít dost štěstí, můžete ji mít i vy doma.

Lednička Xbox Series X je funkční, standardně velká chladnička a bylo by moc prima, kdyby se ji rozhodli prodávat jako stálý produkt Microsoftu. Na první pohled vypadá jako přerostlý Xbox Series X, má prosvětlené logo Xbox na předních dveřích a hodně (bohužel jenom jako) spínačů vzadu. Háček je v tom, že může být jenom jeden výherce, i když pokud jste vlivný (hodně) influencer, nebo Snoop Dogg, už jí možná máte.

Jestli jste pouhý milovník Xboxu, tak si stačí kliknout na odkaz níže:

Pak už jenom musíte sledovat oficiální Xbox účet, retweetnout tweet s oznámením soutěže s hashtagem #XSXFridgeSweeps. Když vyhrajete, Microsoft vám pošle ledničku v hodnotě 499 USD.

Napadlo vás, jestli jí můžete vyhrát i u nás v ČR? Ano, můžete. Plná pravidla naleznete tady, kdyby vám bylo zatěžko kliknout na odkaz ve tweetu. A pozor, máte čas jenom do 4. listopadu 2020, tak to neprošvihněte.

Ale trochu zrada, v této ledničce nenajdete žádný mrazák.

Takže, zvedne Sony hozenou rukavici? Třeba se dočkáme doby, kdy se Sony a Microsoft začnou věnovat kuchyňským spotřebičům.

ZDROJTOM'S HW
Předchozí článekXiaomi 27. října představí dvojče Mi 10T s názvem Redmi K30S
Další článekSpolečnost Intel představuje nové stolní a mobilní procesory s 11. generace Rocket Lake