DeathAdder V2 Pro, je bezdrátová verze originálu, původního označení „Pro“ – nebo dříve „Ultimate“, včetně Bluetooth, 2.4 připojení a podpory bezdrátového nabíjecího doku.

Standardní DeathAdder V2 obsahuje špičkové spínače a komponenty Razer a od verze DeathAdder V2 Pro se liší vlastně jen tím, že myši chybí jen ocásek. Tomu odpovídá i cena, která je skoro dvojnásobná, když si objednáte verzi s dobíjecím dokem. DeathAdder V2 Pro Wireless je vše, co od myši očekáváte. Je vybavena špičkovým proprietárním senzorem společnosti Razer Focus+, který dokáže sledovat až 20 000 DPI, a co je důležitější, zůstává přesná i při rychlosti až 650 palců za sekundu.

DeathAdder V2 vám umožní vybrat si mezi dvěma typy bezdrátových připojení: Bluetooth nebo 2,4 GHz bezdrátové pomocí USB dongle. Připojení 2.4 GHz si asi vyberou PC hráči, protože je stabilnější. Varianta s bluetooth má pro změnu jiné výhody – baterie se pomalu vybíjejí a může pracovat s širší škálou zařízení, včetně smartphonů. Nabíjecí kabel MicroUSB se může také připojit k počítači a vytvořit kabelové připojení.

Myš si také můžete nastavit, podle svých preferenci v softwaru Razer, který k ní neodmyslitelně patří.

Pokud tedy potřebujete herní myš a neváháte za ní utratit přes sto dolarů, Rayer DeathAdder V2 Pro je jedna z nejlepších. Nabízí špičkový výkon v jednoduchém, ergonomickém designu.

ZDROJRazer
Předchozí článekApple bezplatně vyměňuje problémové AirPods Pro
Další článekNový iPhone 13 by mohl být skládací