Novinka nabízí nové pokročilé nástroje pro sledování regenerace, aby uživatelé mohli sledovat svůj stav a optimalizovat své zotavení. Zároveň obsahuje podrobné statistiky tréninku i tréninkové denní doporučení.

Při vývoji se myslelo na triatlonisty, ale jsou ideální i pro běžce, kteří provádějí více typů aktivit. Model 745 poskytuje mnoho přednastavených profilů, včetně plavání v bazénu, cyklistiky a trailového běhu, takže běžci mohou trénink posunout na novou úroveň a snadno přepínat mezi sportovními aktivitami. Součástí hodinek je i funkce Body Battery, která během dne monitoruje energetickou zásobu těla. Funkce informuje o jejím stavu, aby si uživatel věděl lépe naplánovat své aktivity a odpočinek.

V režimu inteligentních hodinek vydrží na jedno nabití jeden týden, 16 hodin v režimu GPS a šest hodin v režimu GPS + hudba. Do interní paměti lze uložit až 500 skladeb a nechybí ani podpora bezkontaktních plateb Garmin Pay.

Monitorování zotavení se provádí prostřednictvím sledování srdečního rytmu pomocí snímače na zápěstí. Běžci si mohou k hodinkám také připojit hrudní pás HRM-Pro, který se spáruje s hodinkami a přesněji zaznamenává potřebné údaje k analýze tréninku. Kromě měření zotavení hodinky nabízejí uživateli návrhy tréninků, které jsou založeny na jejich vypočtené tréninkové zátěži a hodnotě V02 Max.

Pro běžce, kteří chtějí vylepšit svou formu, poskytuje model 745 pokročilý přehled prostřednictvím sledování vertikální oscilace, času kontaktu se zemí, či sledování délky kroku .

Hodinky je možné připojit i ke Garmin trenérovi, který běžci poskytne užitečné rady od Jeffa Gallowaya, Grega McMillan a Amy Parkersonové-Mitchellové. Tato trojice trenérů poskytne plány pro běhy od 5 km po maraton. 

Aktuální cena je 499,99 EUR.

Předchozí článekSONY PlayStation 5 přijde 19. listopadu, známe cenu
Další článekZnáme technické specifikace i cenu Google Pixel 5